Velkommen!

NaboSprog


Det danske og det tyske sprog har mange ligheder, men er samtidig vidt forskellige. Der kan være stor forskel på formalia, etikette og hvordan vi rent sprogligt kommunikerer med hinanden. Kommunikation på tværs af sprog er mere end bare direkte oversættelse. For at tiltrække, værdsætte og ikke mindst beholde dine tyske kunder, hjælper NaboSprog dig med at møde din tyske nabo på dens egne sproglige samt kulturelle præmisser.

NaboSprog er din lokale samarbejdspartner, når det gælder tekstoversættelse samt optimering og strømlining af din kommunikation med tyske kunder og turister.

NaboSprog sørger for, at indholdet på dine platforme (f.eks. hjemmeside, webshop eller sociale medier) også findes i en tysk udgave, som er tilpasset din ønskede målgruppe samtidig med, at originaliteten og budskabet bibeholdes. Med NaboSprog er du sikker på, at dine tyske kunder bliver mødt i øjenhøjde, hvor de føler sig velkomne og respekteret.

Overvejer du at udvide din virksomhed til Tyskland, eller ønsker du at gøre dit kommunikationsmateriale klar til en ny turistsæson med tyske kunder? Så står NaboSprog klar som din partner til at komme i gang!NaboSprog – Sdr Landevej 50 – 3730 Nexø – kontakt@nabosprog.dk – tlf. 31 33 63 45 – CVR 42028460

da_DK